Προσκλήθηκε από τον Τεμπονέρα ο Κασσελάκης στην εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε λάβει πρόσκληση από τον Διονύση Τεμπονέρα προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με ομιλητές και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απάντησε, ούτε είπε κάτι στους συνεργάτες του

Μάλιστα ο Διονύσης Τεμπονέρας καλωσόρισε τον Στέφανο Κασσελάκη με τη φράση: «Πρόεδρε, καλώς ήρθες. Με την παρουσία σου εδώ αποδεικνύεις ότι δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για τον προοδευτικό χώρο και να απουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή αφορά και κόμματα, όχι μόνο πρόσωπα».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης αποδοκιμάστηκε φτάνοντας στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου έδωσαν το «παρών».

«Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και προσερχόμαστε με μεγάλη χαρά. Οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μία πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Το σωστό ερώτημα είναι απέναντι στον Μητσοτάκη, όχι «ποιος», αλλά «πως». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.


Πηγή