Πανηγύρι στον… ΣΥΡΙΖΑ: «Να παρακαλέσουμε γονατιστοί τον Τσίπρα να επιστρέψει»

Θέμα συζήτησης στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πλέον το σενάριο της αντικατάστασης του Στέφανου Κασσελάκη από την αρχηγία του κόμματος, με το σκεπτικό πως «δεν τραβάει» και γι’ αυτό θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Απογευματινής.

Αποδέκτης ενός τέτοιου αιτήματος έγινε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, στο πλαίσιο συζήτησης που είχε με μέλη του κόμματος στην περιοχή του Άστρους Κυνουρίας.

«Έφυγε ο Τσίπρας και μας κλαίνε οι μαύρες ρέγκες. Πρέπει η ΚΟ του κόμματος να του ζητήσει να επιστρέψει», ήταν το μήνυμα που έλαβε ο Γιώργος Παπαηλιού.

Πάντως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, ανέφερε: «Με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να αναπτυχθεί μια δυναμική, η οποία να οδηγήσει σε ένα ευρύτερο μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων, για να μπορέσει να αντιπαρατεθεί πολιτικά, αποτελεσματικά έναντι της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό πρέπει να το δούμε. Και από εκεί και πέρα, οι επιλογές προσώπων, επειδή έγινε λόγος και γι’ αυτές, θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία, το είπατε όλοι βέβαια. Βεβαίως και αρχή άνδρα δείκνυσι, συνεπώς όλα κρίνονται στην πράξη. Και κρίνονται – κακά τα ψέματα – εκ του αποτελέσματος».


Πηγή