Μαρινάκης: Η πολιτική, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και η γνωριμία με την σύζυγό του

Ο Παύλος Μαρινάκης προχώρησε σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης

To βράδυ της Τρίτης 23/1, ο Παύλος Μαρινάκης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ερχομό του παιδιού του, για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Κατερίνα Μαχαιριώτη, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Δεν υπάρχει πιο βαρύς τίτλος από τον τίτλο του πατέρα και της μητέρας. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες καταλαβαίνεις πόσες θυσίες κάνει μία γυναίκα που αφιερώνουν όλο τους το είναι σε ένα παιδί. Ακόμα δεν έχω αλλάξει πάνες, ξέρω άμα χρειαστεί. Είναι η ζωή σου μέχρι εκείνη τη μέρα, και η ζωή σου επόμενη τη μέρα και μετά. Δεν θα το συνέκρινα με τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με το που γνώρισε τη σύζυγό του, Κατερίνα Μαιχαιριώτη, ο Παύλος Μαρινάκης αποκάλυψε: «Ήμασταν και οι δυο στη Νομική, ήμουν στο 3ο έτος, εκείνη στο 2ο, γνωριστήκαμε στα μπουζούκια της Κομοτηνής. Την είδα σε ένα μαγαζί που κάπνιζαν όλοι, ήταν η μόνη που δεν κάπνιζε και της ζήτησα αναπτήρα ήταν η η μόνη που δεν κάπνιζε».

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο πολιτική ανέφερε ότι θα έβγαζε τρελό κάποιον, που θα του έλεγε ότι θα ασχοληθεί με τα κοινά καθώς δεν ήταν ποτέ επιδίωξή του. «Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο ήμουν ακόμα ενεργός στο μπάσκετ στήριζα τη ΔΑΠ αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική», είπε o Παύλος Μαρινάκης.

Κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια λέγοντας: «Έχω τη νόσο του Κρον, είναι ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο. Εκλέχτηκα γραμματέας της ΝΔ και εκείνη την περίοδο διαγνώστηκε η γυναίκα μου με κορονοϊό. Εγώ ήμουν αρνητικός αλλά είχα πυρετό. Έκανα εξετάσεις, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω τη νόσο του Κρόν και του είπα “τέλεια”. Σχεδόν χάρηκα, ο γιατρός τα έχασε. Του έκανα μία ερώτηση “θα πεθάνω από αυτό;”. Μου είπε “όχι αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου”. Του λέω “αφού δεν θα πεθάνω είμαι χαρούμενος”».


Πηγή