Νέο παραλήρημα Πολάκη – Τα βάζει πάλι με δημοσιογράφους και με τον Γεωργιάδη

Ακόμα μια επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τους δημοσιογράφους, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Δεν χάνει την ευκαιρία να τα βάζει με τους δημοσιογράφους, τους οποίους αποκαλεί «γελοιογράφους», αλλά και στον «άσπονδο» εχθρό του, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης.

Είχε προηγηθεί μπαράζ επιθέσεων, με τελευταία αυτή στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με μια επιθετική ανάρτηση.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»

…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!

ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!

Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ, αντί να κρυφτείς!!!»

Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κρατάει αποστάσεις από τις νέες επιθέσεις του Παύλου Πολάκη, με την Κουμουνδούρου να τονίζει ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν εκφράζουν το κόμμα αλλά παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να μην της «κουνάει το δάχτυλο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε νωρίτερα με τον χειρότερο τρόπο για τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «σιχάματα» και «βοθρολύματα της γελοιογραφίας», αποκαλώντας μάλιστα τον γελοιογράφο της Καθημερινής «βδέλυγμα» και «λυξόνταρμα».

Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής!

ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά……
Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση
ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..


Πηγή