Μαρινάκης: Η ανοχή του Κασσελάκη στον Πολάκη μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η νέα προκλητική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά των δημοσιογράφων. 

Επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και προγραφών καταλόγισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Πολάκης.

«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του. Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω βουλευτή» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως το γεγονός, όμως, ότι «δεν υπάρχει καμία επίπτωση για τον Παύλο Πολάκη, ή έστω κάποι αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Σημειώνεται πω ο Παύλος Πολάκης μίλησε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο για τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «σιχάματα» και «βοθρολύματα της γελοιογραφίας». Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης τα έβαλε ξανά με τους δημοσιογράφους και προσωπικά με τον γελοιογράφο της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή, ο οποίος σχολίασε τη σύναξη στις Σπέτσες.

Μίλησε με τον χειρότερο τρόπο για τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «σιχάματα» και «βοθρολύματα της γελοιογραφίας», αποκαλώντας μάλιστα τον γελοιογράφο της Καθημερινής «βδέλυγμα» και «λυξόνταρμα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής!

ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά……
Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση
ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..


Πηγή