Μίλτος Χρυσομάλλης: Επιφυλάξεις επί της τροπολογίας για τους μετανάστες

Τριγμούς στο «γαλάζιο» στρατόπεδο προκαλεί η τροπολογία για την άδεια διαμονής μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. 

Στην ομάδα των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι έχουν εκφράσει δημόσια τη διαφωνία τους επί της τροπολογίας για τους μετανάστες, προστέθηκε και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Μίλτος Χρυσομάλλης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ανήκει στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξέφρασε τον αιφνιδιασμό και τη δυσφορία του, διότι δεν είχε προηγηθεί διαβούλευση για τη συγκεκριμένη διάταξη.

Ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει την τροπολογία.

Σε ομιλία του από το βήμα της Βουλής, ο κ. Χρυσομάλλης εξέφρασε ισχυρό προβληματισμό ότι αυτή η ρύθμιση μπορεί να αποτελέσει κάλεσμα προς νεοεισερχόμενους μετανάστες στη χώρα μας και αμφισβήτησε τα επιχειρήματα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη.

Ο Μεσσήνιος βουλευτής διατύπωσε την ελπίδα ότι μετά τις γιορτές θα είναι εφικτό να εντοπιστούν νέοι τρόποι βελτίωσης της διάταξης. «Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα και λάθος μήνυμα δίνει. Ελπίζω να μην ξανασυζητάμε για προβλήματα που θα έχει δημιουργήσει. Θα ήθελα και εγώ όπως και πολλοί συνάδελφοι να έχουν δοθεί περισσότερες εξηγήσεις στην Επιτροπή» ανέφερε.


Πηγή