Χυδαία επίθεση Καμμένου στην Έλενα Κουντουρά

Με μια δημόσια τοποθέτηση που αγγίζει τα όρια της αθλιότητας αντέδρασε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μία μέρα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της Έλενας Κουντουρά στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τέως υπουργός εθνικής Άμυνας είναι προφανές ότι έχασε το μέτρο και την ψυχραιμία του… Η Έλενα Κουντουρά ανακηρύχτηκε ως η κορυφαία υπουργός τουρισμού του κόσμου και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ατζέντα των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων του Πάνου Καμμένου! Η ίδια από τη Βηρυτό που βρίσκεται τόνισε:

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη του. Με τιμά ιδιαίτερα που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την χώρα μας στην Ευρωβουλή. Στην κοινή πορεία μας, πετύχαμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, να βγούμε από τα μνημόνια, και να την κάνουμε πρωταγωνίστρια στον τουρισμό, με διεθνή αναγνώριση για το έργο μας, με βραβεύσεις και διακρίσεις από παγκόσμιους οργανισμούς. Με σκληρή δουλειά, φέραμε ιστορικά ρεκόρ αφίξεων, περισσότερους από 33 εκατομμύρια επισκέπτες, απογειώσαμε τα έσοδα, δημιουργήσαμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, προσελκύσαμε μεγάλες επενδύσεις, και συμβάλλαμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας».