Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ»

«Βολές» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού, για την «επανάστασή του στις διοικήσεις των νοσοκομείων», όπως έγραψε.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, επιτέθηκε ξανά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω σημερινής (25/10) δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Κεντρικό θέμα της επίθεσης αποτέλεσε η χθεσινή (24/10) ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη στο TikTok, αναφορικά με την επιλογή των διοικήσεων στα νοσοκομεία.

Με βίντεο της Ραλλίας Χρηστίδου, ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «απάντησε» στον Πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι «αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν», μεταξύ άλλων.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ: Ανακοίνωσε την “επανάστασή” του στις διοικήσεις των νοσοκομείων: Θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε διαγωνισμό και ο νέος διοικητής θα επιλέγεται από τον ΥΠΟΥΡΓΟ!

Ο διοικητής θα παίρνει μπόνους ή θα απολύεται από τον υπουργό, ο οποίος παίρνει μπόνους ή απολύεται από τον Πρωθυπουργό. Δείτε το βίντεο της βουλεύτριάς μας, Ραλλίας Χρηστίδου, για να διαπιστώσετε το μέγεθος της νέας εξαπάτησης.

Αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν. Μία Σύγχρονη Αριστερά θα πετάξει έξω την εκάστοτε κυβέρνηση από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Οι ζωές των Ελλήνων πολιτών απαιτούν ένα σύστημα που δε βασίζεται στην κομματική ταυτότητα. Τόσο δύσκολο είναι επιτέλους το αυτονόητο;».

Υπενθυμίζεται ότι απαντώντας σε ερώτηση χρήστη της πλατφόρμας, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτή η πρωτοβουλία, την οποία δρομολογεί η κυβέρνηση, συνιστά μία «μεγάλη επανάσταση», ενώμ χαρακτήρισε ως «δικαιολογημένη» την κριτική ότι στις διοικήσεις οργανισμών του Δημοσίου, έως τώρα διορίζονταν αποτυχημένοι πολιτευτές ή άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το αντικείμενο.

@kyriakosmitsotakis_

Replying to @Κατερίνα Μαστορα για τον τρόπο επιλογής των διοικήσεων στα νοσοκομεία.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis


Πηγή