«Βόμβα» Πέρκα κατά Κασσελάκη: Δεν λειτουργούν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να αλλάζει τη φυσιογνωμία του κόμματος, τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Πέτη Πέρκα άσκησε κριτική για τη λειτουργία του κόμματος. «Δεν λειτουργούν τα όργανα του κόμματος για κάθε απόφαση. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση» ανέφερε η βουλευτής του κόμματος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι κατά τη σημερινή Πολιτικής Γραμματείας να τεθούν αυτά τα ζητήματα και στη συνέχεια το κόμμα να οδεύσει σε συνέδριο.

Επίσης, διαμήνυσε πως δεν μπορεί να αλλάζει η φυσιογνωμία του κόμματος, αναφερθείσα στην ομιλία-παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη από του βήματος του ΣΕΒ για το κεφάλαιο. «Υπάρχει ζήτημα κεφαλαίου – εργασίας ως κρίσιμη αντίθεση; Αυτό είναι βασικό για μένα» είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει στο ΣΕΒ: «Η λέξη «κεφάλαιο» δεν είναι λέξη προς δαιμονοποίηση. Και η λέξη «εργασία» πρέπει να είναι προτροπή για «ΣΥΝ-εργασία»….για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο στο οποίο οι εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της επιχείρησης», ανέφερε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας πως αντιλαμβάνεται η νέα ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη σχέση της με την επιχειρηματικότητα.


Πηγή