Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Γιάννης Μυλωνάκης – Εκλέγεται η Έλλη Παπαγγελή

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ο κύριος Μυλωνάκης εξασφάλισε το 59,78% των ψήφων στο δεύτερο γύρο έναντι 40,22% του αντιπάλου του

Ο Γιάννης Μυλωνάκης αναδείχθηκε νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, καθώς νίκησε τον Γιάννη Σταθόπουλο στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μυλωνάκης εξασφάλισε το 59,78% των ψήφων στο δεύτερο γύρο έναντι 40,22% του αντιπάλου του.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η παράταξη του κ. Μυλωνάκη κέρδισε συνολικά 21 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις αρχές του 2024. Ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους περιλαμβάνεται και η παρουσιάστρια κυρία Έλλη Παπαγγελή, η οποία επέστρεψε δυναμικά στον πολιτικό στίβο, εξασφαλίζοντας την εκλογή της.

Η ίδια δηλώνει έτοιμη για τις προκλήσεις αλλά και τις δυνατότητες που φέρνει η επόμενη ημέρα στο δήμο της Αγίας Παρασκευής, εκφράζοντας τη δέσμευσή της να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της στο πλευρό του νέου δημάρχου κ. Μυλωνάκη.

Σημειώνεται ότι η κυρία Παπαγγελή από τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μετέπειτα της ΟΝΝΕΔ ενώ και στο παρελθόν είχε διεκδικήσει ξανά ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου.


Πηγή