Αποστολάκης: Το συνέδριο θα γίνει όταν είναι έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για τη στήριξη στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, λέγοντας ότι «στον κ. Κασσελάκη είδα μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο. Κάτι καινούργιο. Κάτι που είναι διαφορετικό. Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο».

«Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν. Μπορεί ο τρόπος να ειναι διαφορετικός αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι (σ.σ. o κ. Πολάκης) έχει δουλέψει και είναι καθαρός», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Παραδεχόμενος ότι υπάρχουν εσωκομματικές διαφωνίες και προβληματισμοί, μετά τα 16 λευκά στη χθεσινή ψηφοφορία, δήλωσε ότι υπάρχει αντίθεση και εσωτερική αντιπαράθεση η οποία είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού.

«Θεωρώ ότι στην πορεία το κόμμα θα λειτουργήσει, θα λειτουργήσουν τα όργανα γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», σημείωσε, ενώ αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου δήλωσε ότι απαιτείται χρόνος και θα γίνει όταν θα είναι έτοιμο το κόμμα.

Σχολιάζοντας δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι είναι ευκατάστατος και πιθανότατα δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά ο κ. Αποστολάκης δήλωσε στις «Συνδέσεις» ότι «αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας», ενώ τόνισε επίσης, πως παρότι έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι του στερείται το δικαίωμα να είναι αριστερός.


Πηγή