Στέφανος Κασσελάκης: Προσέγγισε διαδηλωτές με πλακάτ κατά του Σωκράτη Φάμελλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην καταγράψουν τη συνομιλία του με τους διαδηλωτές στον Βόλο 

Στον Βόλο βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προσέγγισε διαδηλωτές που είχαν πλακάτ με συνθήματα κατά του Σωκράτη Φάμελλου.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην καταγράψουν τη συνομιλία του με τους διαδηλωτές. Έτσι, πήγε μόνος του στους συγκεντρωμένους και είχε μια σύντομη κουβέντα μαζί τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε ανακοινώσει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας ότι επρόκειτο να επισκεφθεί την πόλη του Βόλου που βούλιαξε στις λάσπες για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε ημέρες και σήμερα μία ημέρα πριν από το επίσημο ταξίδι του στην Κύπρο ξεκινάει περιοδεία σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις στη Νέα Ιωνία, στη συνοικία Παλαιού Λιμεναρχείου του Βόλου, στο Σωτήριο του δήμου Κιλελέρ, στη Γιάννουλη Λάρισας, στο δήμο Παλαμά και στα Φάρσαλα. Επί τη ευκαιρία της περιοδείας του θα δηλώσει την υποστήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Ν. Παπαπέτρου, ενώ κατά την επιστροφή θα σταματήσει στον Δομοκό όπου και θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Γκλέτσο.


Πηγή