Μητσοτάκης για Κασσελάκη: «Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο μοντερνισμός»

Η πρώτη αναφορά του πρωθυπουργού για τα εκλογικά απότελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάληψη της ηγεσίας του από τον Στέφανο Κασσελάκη

Έμμεσες, αλλά αιχμηρές αναφορές στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη περιείχε η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Αλλαγές παντού και τώρα. Αυτό πρέπει να υλοποιήσουμε. Οι ευθύνες μας αυξάνονται καθώς παρά το γεγονός ότι το σύστημα μας είναι κοινοβουλευτικό ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη βουλή. Αυτό φαντάζομαι θα κληθούν να το υπηρετήσουν με επάρκεια εκλεγμένοι συνεργάτες του όπως ο κ. Πολάκης και ο κ. Παππάς. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφέρει ένα νέο λόγο μέσα από παλιές βραχνιασμένες φωνές και πως θα οικοδομηθεί από τα ίδια υλικά με τα οποία κατέρρευσε. Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός. Άλλος ο τολμηρός και δύσκολος ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλο ο εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle. Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς. Θα ασχοληθούμε με άλλες αναμετρήσεις με πρώτες τις αυτοδιοικητικές εκλογές», τόνισε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πηγή