Φαραντούρης: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ… παράγει ειδήσεις»

Στην εκπομπή Live News μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, σχετικά με τις εξελίξεις στο κόμμα και την εκλογή Κασσελάκη.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του όσο και εκείνοι που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για Αριστερά με εμφατικό τρόπο.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παράγει ειδήσεις, οδηγεί τις εξελίξεις. Πολλοί είχαν προεξοφλήσει τη χαμηλή συμμετοχή, την υποτονικότητα. Υπήρξε πανηγυρική εκλογή της νέας ηγεσίας με μεγάλη συμμετοχή του χώρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στη νέα εποχή, για την οποία και μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε.

«Σε ένα δημοκρατικό κόμμα πλειοψηφίες και μειοψηφίες συνυπάρχουν και συμπορεύονται», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο Νίκος Φαραντούρης, το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές και αφορά τη συντροφικότητα και την ενότητα, ενώ ο αντίπαλος είναι οι οπισθοδρομικές πολιτικές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι όλοι οι συνηποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία με θέσεις και προτάσεις, ενώ είναι προφανές ότι οι θέσεις του κόμματος συνδιαμορφώνονται μέσα από διαδικασίες.

«Η νέα ηγεσία θα διαδραματίσει κυρίαρχο, πρωταγωνιστικό και εισηγητικό ρόλο σε όλα τα πράγματα που αφορούν το κόμμα. Υπάρχουν και διαδικασίες μέσα στα όργανα, τα οποία νομίζω με πνεύμα δημοκρατίας θα ανταποκριθούν στις εισηγήσεις του προέδρου», κατέληξε.


Πηγή