ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου τώρα στη Βουλή

Συνάντηση με την Έφη Αχτσιόγλου έχει αυτή την ώρα ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο πριν τις 13:30 ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου ο οποίος παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη Βουλή από τις 11:00, όπου και συναντήθηκε με τον Σωκράτη Φάμελλο.

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου έχουν την πρώτη τους συνάντηση έπειτα από τον προεκλογικό αγώνα που έδωσαν για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι η Έφη Αχτσιόγλου, από το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Το μήνυμα Κασσελάκη

«Να συνεχίσεις το επιτυχημένο κοινοβουλευτικό έργο σου», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Σωκράτη Φάμελλο.

Αυτό δείχνει ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρατά στη θέση του προέδρου της ΚΟ τον Σωκράτη Φάμελλο. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο, συμπλήρωσε: «Να μην απογοητεύσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους».

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος των δύο

Φάμελλος: Μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής, θερμά συγχαρητήρια, η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε.

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της ΚΟ πάντα για το καλό του τόπου.

Φάμελλος: Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα.

Κασσελάκης: Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους.


Πηγή