«Ο Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός», αναφέρουν συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου

«Το μεσημέρι μάς κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους, αλλά από το απόγευμα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώθηκε από το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου.

Το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραμένει τεταμένο, με το πολιτικό «θερμόμετρο» να… ανεβαίνει συνεχώς, με «φόντο» τις μεθαυριανές εκλογές (24/09) για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα (22/09), από το περιβάλλον της μίας εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, της Έφης Αχτσιόγλου, επισημάνθηκε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός».

Συνεργάτες της κ. Αχτσιόγλου, με αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη, υπογράμμισαν ότι «για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης, έχει φθάσει να επιτίθεται ακόμη και κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Το μεσημέρι μάς κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους.

Από σήμερα το απόγευμα (22/09), επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χρειάζεται να επιδείξει ψυχραιμία και νηφαλιότητα, λίγες ώρες πριν από τις κάλπες και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο».


Πηγή