Σε δύο «βάρκες» οι υποστηριχτές Κασσελάκη – Αλλά το βράδυ, άλλα το… πρωί

«Τρικυμία» φαίνεται πως επικρατεί στις τοποθετήσεις των επιφανών υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίοι ακολουθώντας το παράδειγμα του επικεφαλής τους, άλλα δηλώνουν δημόσια σε τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα μετά στα κοινωνικά δίκτυα, όταν αντιλαμβάνονται το τι ακριβώς έχουν πει.

Όλες αυτές τις ημέρες, τα τρολ που έχουν «στρατολογηθεί» για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του εξ Αμερικής ορμώμενου επιχειρηματία, έχουν επιδοθεί σε έναν αδιανόητο πόλεμο λάσπης εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου. Υποστηρίζουν ότι εκείνη και οι συνεργάτες της εξώθησαν τον Αλέξη Τσίπρα σε παραίτηση, παρουσιάζοντας τον ιστορικό ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ ως μοιραίο και άβουλο.

Και η «δουλειά» που κάνουν οι -κατά τον Θανάση Καρτερό- «αρουραίοι» του διαδικτύου, αν δεχθούμε ότι μικρή πολιτική σημασία έχουν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ακολούθους πρώτης γραμμής του Στέφανου Κασσελάκη, που άλλα λένε το βράδυ σε τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα το πρωί στα κοινωνικά δίκτυα, αποδομώντας στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται ο Πέτρος Παππάς. Ο βουλευτής Κιλκίς -που παλιότερα είχε ζητήσει την αναθεώρηση του Άρθρου 16 και την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, στα οποία τόσο αντιστάθηκε ο πρώην πρωθυπουργός- δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», το βράδυ της Τετάρτης, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο διαγωνισμός του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ήταν «μέγα λάθος».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αναγκάστηκε να ανασκευάσει μέσω των κοινωνικών δικτύων, καθώς αμφισβήτηση αυτής της επιλογής και υποστήριξη της κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα, δεν συμβιβάζονται.

«Σε χθεσινή μου συνέντευξη στο KONTRA, στην εκπομπή της Natasa Giamali αναφέρθηκα στην διαχείριση του θέματος των τηλεοπτικών αδειών από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Θεωρώ αυτονόητο, ότι η μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον Nikos Pappas για την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, είχε σκοπό την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και την εξασφάλιση εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο.

Η άδικη επίθεση που δέχτηκε και δέχεται για αυτή την τεράστια προσπάθεια, μας βρίσκει όλους απόλυτα απέναντι. Ο Νίκος Παππάς αποτελεί υπόδειγμα πολιτικού που πορεύεται με ήθος και καθαρότητα και η συμπόρευση μαζί του αποτελεί μια μεγάλη τιμή», ανέφερε στη διορθωτική του δήλωση ο βουλευτής Κιλκίς.

Ωστόσο, η υπόθεση αποκτά νέο ενδιαφέρον, καθώς στα σχόλια κάτω από τη διευκρινιστική απάντηση του Πέτρου Παππά, εμφανίζεται ως υποστηρικτής του -επομένως και του Στέφανου Κασσελάκη- ο Θανάσης Καλογιαντσίδης.

Πρόκειται για το πρώην (;) μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, με ανάρτηση του λίγο μετά τις εκλογές, έδωσε πάτημα στη Νέα Δημοκρατία να ανοίξει το θέμα της Ροδόπης, μιλώντας για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, υπέρ του μουσουλμάνου βουλευτή Φερχάτ Οζγκιούρ, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στο κόμμα του.


Πηγή