Κωνσταντοπούλου: Νομίζω υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη με Τσίπρα – Μαφιόζικη συμπεριφορά κατά Αχτσιόγλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βλέπει στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη τη «ρεβάνς», όπως χαρακτηριστικά είπε, του Αλέξη Τσίπρα.

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποδίδοντας τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, στα λάθη που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα στο παρελθόν.

«Το φαινόμενο αυτό είναι συνδεδεμένο με το ότι το 2015 το ότι πούλησε την ψυχή του και πρόδωσε τον κόσμο, έχασε την αξιοπιστία του και έφτασε σήμερα ένα golden boy, να τους παίρνει το κόμμα σε 20 ημέρες», ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Μάλιστα δήλωσε πως η Έφη Αχτσιόγλου δέχεται ”μαφιόζικη” επίθεση από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του φύλου της.

«Με ένα μαφιόζικο τρόπο επιχειρείται να εκκαθαριστεί η γυναίκα υποψήφια. Είναι Μαφιόζικη, σεξιστική και ακραία συμπεριφορά. Αυτό που γίνεται με την στοχοποίησή της ως γυναίκας και ο τρόπος με τον οποίον υπονομεύεται από το εσωτερικό του κόμματος η υποψηφιότητα της είναι ορατός, κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί».

Ενώ παράλληλα η κυρία Κωνσταντοπούλου, «βλέπει» σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι η υποψηφιότητα του εξυπηρετεί την αντίληψη του κ. Τσίπρα ότι ειναι η ρεβάνς του. Νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύνδεση», σχολίασε .


Πηγή