Βγήκαν τα «μαχαίρια» στον ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκης εναντίον Τσακαλώτου

Όπως σας είχε ενημερώσει το Newsbomb.gr, η επιλογή του εξ Αμερικής υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να επισκεφτεί τη Μακρόνησο και να τη χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό φόντο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στην ευρύτερη Αριστερά.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα απάντησε ο Παύλος Πολάκης στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στα όσα σχόλια που έκανε για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο, καθιστώντας ξεκάθαρο πως η εσωκομματική σύγκρουση θα χτυπήσει «κόκκινο» μέχρι και την εκλογή του νέου αρχηγού, χωρίς κανένας να είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στην Κουμουνδούρου στο εγγύς μέλλον.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Newsbomb.gr, η επιλογή του εξ Αμερικής υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφτεί τη Μακρόνησο και να τη χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό φόντο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στην ευρύτερη Αριστερά.

Μάλιστα, τη Τετάρτη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκτόξευσε «δηλητηριώδη βέλη» προς την πλευρά του συνυποψηφίου του, καθώς μιλώντας στον Real FM, υποστήριξε πως «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

Στα πυρά Τσακαλώτου απάντησε ο Παύλος Πολάκης, που έχει αναλάβει επί της ουσίας την προώθηση της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!!
Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση,ούτε ελεω θεού δικαίωμα!!Ορθώς έπραξε ο Στεφανος και πηγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!», υποστήριξε ο Πολάκης.

Φαίνεται πως είναι επιλογή της πλευράς Κασσελάκη να δυναμιτίσει το κλίμα την παραμονή της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης, με κινήσει σαν και τη χθεσινή, στοχεύοντας στο να εμφανιστεί ως ο «ηγέτης».

Πάντως, αυτές οι ενέργειες δεν υπονομεύουν μόνο το τώρα, αλλά κυρίως το αύριο του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργώντας πληγές που δύσκολα θα επουλωθούν μετά την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας.


Πηγή