Αιχμές Αχτσιόγλου κατά Πολάκη – Παππά: Ποιον «φωτογράφισε» για έκρηξη τοξικής αρρενωπότητας

Τους «φωτογράφισε» αλλά δεν τους κατονόμασε η κυριά Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Σαφείς αιχμές εναντίον του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Παππά -χωρίς να τους ονοματίζει, αλλά φωτογραφίζοντας τους ξεκάθαρα- άφησε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της στο διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολλές φορές απογοητεύτηκα από την ποιότητα του εσωκομματικού διαλόγου», τόνισε η πρώην υπουργός Εργασίας. Στη συνέχεια, έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη, υπογραμμίζοντας πως «καμία έκρηξη τοξικής αρρενωπότητας ή η προσπάθεια να με παρουσιάσουν ως τον άνθρωπο της διαπλοκής μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, από διάφορα σοσιαλμιντιακά και μιντιακά κέντρα, με προσβάσεις και μέσα στο κόμμα δεν με έκανε να αλλάξω γνώμη».

Είναι προφανές πως η υποψήφια αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονταν στο πρώτο σκέλος στον Παύλο Πολάκη, καθώς υπενθυμίζουμε ότι ο Κρητικός βουλευτής είχε πει δημόσια ότι «δεν πρέπει να εκλέξουμε αρχηγό με τη λογική των καλλιστείων», κάτι που πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου εξέλαβαν ως σεξιστική επίθεση εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου.

Στο δεύτερο σκέλος, αναφέρθηκε σε σειρά δημοσιευμάτων από συγκεκριμένη ιστοσελίδα, της οποία ο ιδιοκτήτης εμφανίζεται ως υποστηριχτής του Νίκου Παππά, αν και δεν είχαν ή έχουν κάποια άλλη σχέση. Μάλιστα, δεν ήταν λίγα εκείνα τα στελέχη του κόμματος που εξοργίστηκαν με τα εν λόγω δημοσιεύματα, υπογράφοντας κείμενο στήριξης της Αχτσιόγλου.


Πηγή