Στη Ρόδο για διακοπές με την οικογένειά του, ο Γεωργιάδης – Επισκέφτηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ στο νησί

Ο υπουργός Εργασίας επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ στη Ρόδο, όπου κάνει διακοπές μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου κα την όλη την οικογένειά του. 

«Φέτος με την Ευγενία Μανωλίδου και όλη μας την οικογένεια αποφασίσαμε να πάμε για τις διακοπές μας στην αγαπημένη μας εδώ και χρόνια Ρόδο. Αν και είμαι -θεωρητικά- σε διακοπές εν τούτοις σήμερα το πρωί επισκέφθηκα τα γραφεία του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) στην Ρόδο» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως εξηγεί, ήθελα να δει τους εργαζομένους και να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να τους συγχαρει για την απίστευτη πρόοδο που έχουν επιτύχει στην έκδοση των εκκρεμών Συντάξεων. «Τα Δωδεκάνησα ήταν πριν από δύο μόλις χρόνια από τις πιο προβληματικές περιοχές της Χώρας μας σε αυτόν τον τομέα και τώρα μία από τις καλύτερες. Χωρίς την αυταπάρνηση των υπαλλήλων μας εδώ, αυτό δεν θα είχε επιτευχθεί. Θερμά Συγχαρητήρια. Υγ. Όπως βλέπετε το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θερμό και ευχαριστώ όλες και όλους για αυτή την υποδοχή» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του.


Πηγή