Η πρώτη ανάρτηση Χαρδαλιά και το «ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης» σημειώνει στην ανάρτησή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Τις ευχαριστίες του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξή του εκφράζει στην πρώτη ανάρτησή του στα social media, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως υπογραμμίζει: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης».

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Προηγήθηκε η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη Χαρδαλιά, τον οποίο χαρακτήρισε «μαχητής». Η ανάρτηση έγινε αμέσως μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, διάρκειας περίπου τριών ωρών όπου συζήτησαν, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «τις προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».


Πηγή