Φωτιές: Δημόσια κατακραυγή για το βίντεο του Καραμέρου με φόντο ένα φλεγόμενο δέντρο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στο «στόχαστρο» πολιτών, για βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Οργή επικρατεί στην κοινή γνώμη, μετά την κίνηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Γιώργου Καραμέρου, να αναρτήσει selfie βίντεο με φόντο ένα φλεγόμενο δέντρο και ενόσω οι πυρκαγιές στη Νοτιοανατολική Αττική αλλά και τα Δερβενοχώρια Βοιωτίας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Αγανακτισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο, ενώ, άλλοι τού χρέωναν το γεγονός ότι αντί να πάρει ένα λάστιχο και να συνδράμει στην κατάσβεση της φωτιάς, προτίμησε να τραβήξει βίντεο με σκοπό να μεταδώσει πολιτικό μήνυμα.

«Μία ακόμα φυσική καταστροφή σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική. Από την πρώτη στιγμή, βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους των περιοχών μας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλο», ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων.

Δημόσια κατακραυγή στα σχόλια της δημοσίευσης

Μέσω σχολίων, χρήστες του διαδικτύου κατηγορούν τον Γιώργο Καραμέρο ότι «ποζάρει» στα αποκαΐδια δίχως να αναλαμβάνει ουσιαστική δράση, ενώ, άλλοι κάνουν λόγο για «εξαργύρωση του ανθρώπινου πόνου».


Πηγή