Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παραιτείται

Θα συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. 

Την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται να υποβάλει σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννη.

Αναμένεται ότι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη εντός της ημέρας, αναφέρεται σε δημοσίευμα του ιστοτόπου Sigmalive.

Πάντως, το βράδυ της Δευτέρας κήρυξε την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος.

Το who is who του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Νοεμβρίου 1978, από γονείς με καταγωγή από την Κερύνεια. Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου από όπου απέκτησε διπλώματα κλασσικής κιθάρας και πιάνου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής Λονδίνου στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται στην ελληνική και ξένη δισκογραφία γράφοντας μουσική, στίχους και ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, κατατάσσοντας τον στους πλέον δημοφιλείς Έλληνες τραγουδοποιούς.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε το βραβείο “Best Selling Artist of the Decade” στα τέλη της δεκαετίας του 2000, καθώς οι πωλήσεις των δίσκων του έχουν αγγίξει τα 3.500.000 αντίτυπα. Την ίδια περίοδο κυκλοφορεί το cd single “Everyone dance” στην Γερμανία και το album “Michalis” με αγγλικό στίχο σε έξι ευρωπαϊκές χώρες. Τραγουδά σε μεγάλες σκηνές μαζί και δίπλα από καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΙFPI είναι για 30 χρόνια ο πιο εμπορικός τραγουδοποιός σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μέλος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», δράση για την οποία ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης Ελπίδας 2019-2021».


Πηγή