Βελόπουλος: «Η Ελληνική Λύση θα είναι η μόνη σοβαρή πολιτική δύναμη στη Βουλή»

«Φέρατε… copy paste τις προγραμματικές δηλώσεις του 2019», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, «εξαπολύοντας» επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεσμεύθηκε «ενώπιον Θεού και ανθρώπων» ότι η Ελληνική Λύση θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια του ελληνικού λαού, τόνισε στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και με στόχο να εμφανισθεί ως ο κύριος εκφραστής της πατριωτικής δεξιάς και κοιτώντας πότε προς τους Σπαρτιάτες και πότε προς τη Νίκη, που τον συμπίεσαν εκλογικά.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα ανέφερε στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι αντέγραψε τις προγραμματικές δηλώσεις του 2019. «Έχω εδώ τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη του 2019. Είχε μιλήσει τότε για 20 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα, σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης, αλλά και του ΦΠΑ.

Νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν θυμούνται, επειδή ο ίδιος έχει κοντή μνήμη. Είχε μιλήσει για ελεύθερη επιλογή οικογενειακού γιατρού. Για να μην σας κουράζω ό,τι είπε σήμερα είναι copy paste του 2019», τόνισε και ανέφερε ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Το 2019, μιλούσατε για επενδυτική βαθμίδα και τώρα μας λέτε τα ίδια. Πάλι το ίδιο παραμύθι και ίδιες υποσχέσεις», σημείωσε, ενώ, έκανε ειδική μνεία στις προτάσεις που κατέθεσε, λέγοντας ότι η Ελληνική Λύση υλοποίησε τη δέσμευσή της. «Περιμένουμε τώρα, από όλους τους Έλληνες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ αλλά και των άλλων κομμάτων, να στηρίξουν την πρόταση.

Δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα και με την Ελλάδα, δεν κοροϊδεύουμε κανέναν. Ήρθε η ώρα, οι πατριώτες βουλευτές, ενωμένοι να αποδείξουν ότι θέλουν το καλό της Ελλάδας. Ελάτε και στηρίξτε, είναι τραγικό να μην μπορούμε να μαζέψουμε 120 υπογραφές για την τραγωδία στα Τέμπη. Πρέπει αυτό το κοινοβούλιο να κάνει τη διαφορά, ανεξαρτήτου ιδεολογίας. Πρέπει να αισθανθεί ο Έλληνας ότι μπορεί να ακουμπήσει πάνω μας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μεταξύ άλλων.


Πηγή