Δημήτρης Βίτσας για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πήραμε χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία – Νέα «καρφιά» σε Αχτσιόγλου

Ο Δημήτρης Βίτσας άφησε αιχμές για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, ενώ μίλησε και για την επόμενη ημέρα στην αξιωματική αντιπολίτευση δίνοντας «τροφή» για περαιτέρω εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο κόμμα.

Μετά τον Χρήστο Σπίρτζη που σε συνέντευξή του χθες «κάρφωσε» την Έφη Αχτσιόγλου και το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια γραμμή κινήθηκε σήμερα και ο Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 είπε χαρακτηριστικά ότι εκ του αποτελεσματος έχει φανεί ότι δεν είχαμε πήραμε χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία. «Μπορεί να λοιδορούσαμε τα 100 και τα 150 και τα 50 ευρώ επίδομα, αλλά η κοινωνία δεν το αντιμετώπιζε ως ένα άθλιο σύστημα Μητσοτάκη, τα είχε ανάγκη», σημείωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την πολιτική της απλής αναλογικής ο κ. Βίτσας τόνισε ότι «δεν μπορούσαμε να βγούμε δημόσια και να πούμε ‘’ακολουθούμε λάθος τακτική’’».

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Βίτσας τόνισε επίσης ότι «η ενεργός παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα έδρανα της Βουλής και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει καλό».


Πηγή