Σπίρτζης: Ποιες είναι οι υποψηφιότητες μέχρι στιγμής – Δεν λειτουργούσε η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Καταλόγισε ευθύνες για τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ευθύνες για τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ο Χρήστος Σπίρτζης. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως δεν λειτουργούσε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με ευθύνη αυτοί που τη συγκαλούσαν. Την ευθύνη την είχε και ο πρόεδρος, αλλά όχι μόνον αυτός, προσέθεσε.

Γνωστοποίησε πως τη χθεσινή πρότασή του να είναι στην ημερήσια διάταξη της Πολιτικής Επιτροπής η εκλογή νέων οργάνων, την ψήφισε μόνος του, ούτε ο Παύλος Πολάκης.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως μέχρι στιγμής έχουμε σίγουρα έναν από την «Ομπρέλα», ένα-δύο από τους 6+6 και θα περιμένουμε ποιος άλλος.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί δεν τα κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής. «Δεν τα καταφέραμε (να μπει ο ίδιος στη Βουλή) γιατί μπήκαν – να είναι καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – 8 κόμματα, τρισίμη ακροδεξιά» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. Ερωτηθείς ποιο είναι το μισό κόμμα, αναφέρθηκε στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.


Πηγή