Αντώναρος για παραίτηση Τσίπρα: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο ΣΥΡΙΖΑ…»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ζήτησε από τα μέλη κορυφαίων οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ να συλλέξουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας στην ηγεσία του κόμματος, κινούμενος στην ίδια γραμμή με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Το δικό του μήνυμα για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω των social media.

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Συριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινη επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν.. », έγραψε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Όσα αναφέρει ταυτίζονται με όσα έγραψε χθες ο υποψήφιος περιφεριάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη της Κουμουνδούρου, Απόστολος Γκλέτσος για συγκέντρωση υπογραφών από τα μέλη των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Αλέξη Τσίπρα.

«…όσοι μπορείτε αναλάβετε πρωτοβουλίες , να αλλάξει γνώμη και να είναι , ξανά υποψήφιος , με τον Αλέξη , αλλιώς μαύρο φίδι……» έγραψε ο κ. Γκλέτσος και πρόσθεσε:

«….αναλαμβάνω πρωτοβουλία , συγκέντρωσης υπογραφών , για να πείσουμε , τον πρόεδρο , Αλέξη Τσιπρα , να ναι ξανά υποψήφιος , πρόεδρος , αναλογιζομενος το καλο και το μέλλον , του τόπου ,…….».


Πηγή