Άκης Σκέρτσος: Μόνη έγνοια του Τσίπρα να κατηγορήσει το Λιμενικό

Αιχμηρή δήλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκη Σκέρτσο, ο οποίος «επιτέθηκε» στον Αλέξη Τσίπρα για τις τοποθετήσεις του για το ναυάγιο με τους μετανάστες.

Για θλιβερή συμπεριφορά κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Άκης Σκέρτσος. Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Καλαμάτα, αλλά και το επεισόδιο με τον υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τουρνά, υποστήριξε πως το μόνο μέλημα του κ. Τσίπρα είναι να κατηγορήσει το λιμενικό και τη χώρα για να ικανοποιήσει μικροκομματικές σκοπιμότητες.

«Ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των ναυαγών από το λιμενικό σώμα και ενώ η χώρα μας διαχειρίζεται με ευθύνη και ευαισθησία τη μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία που συνέβη σε διεθνή ύδατα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν «εμπειρογνώμονας-ανακριτής» ναυτικών δυστυχημάτων και «έτοιμος να δώσει απαντήσεις» για θέματα που δεν γνωρίζει», είπε αρχικά ο κ. Σκέρτσος και πρόσθεσε:

«Είναι προφανές από τις δημόσιες δηλώσεις του σήμερα ότι η μόνη του έγνοια, όπως και κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να ρίξουν ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες. Χωρίς να λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των απάνθρωπων κυκλωμάτων των λαθροδιακινητών. Θλιβερό. Σεβόμαστε το πένθος που έχει κηρυχθεί και τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».


Πηγή