Συνάντηση τριών Καραμανλήδων στην Πρώτη Σερρών

Στις Σέρρες συναντήθηκαν τρεις Καραμανλήδες: ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Αχιλλέας Καραμανλής.

Την Πρώτη Σερρών επισκέφθηκαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον εξάδελφό του και πρώην υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστα Αχ. Καραμανλή, αλλά και τον Αχιλλέα Καραμανλή, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η κοινή παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ με τον εξάδελφό του Κώστα Αχ. Καραμανλή ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

Ο Κώστας Καραμανλής χθες ήταν παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

O πρώην πρόεδρος της ΝΔ και ο πρωθυπουργός είχαν θερμή χειραψία και ένα σύντομο τετ α τετ τόσο πριν από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παλέ ντε Σπορ, όσο και αμέσως μετά.

Η κοινή εμφάνιση Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα ακόμα μήνυμα για τη συσπείρωση στο γαλάζιο στρατόπεδο για καθαρή νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η εικόνα από το Παλέ ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Καραμανλή να αγκαλιάζει τον πρωθυπουργό κατά την είσοδό του στο κατάμεστο στάδιο και να παρακολουθεί την ομιλία από την πρώτη σειρά έχει ένα ειδικό βάρος σε επίπεδο συμβολισμού.


Πηγή