Εκλογές 2019 – Παπαδημούλης: «Πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά»

Ευρωεκλογές 2019: «Οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους μας, για τη χώρα μας, για την κοινωνία μας, για την Ευρώπη συνολικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σε ομιλία του στη Βούλα.

Ο κ. Παπαδημούλης, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της ΝΕ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βούλα, με θέμα τις προκλήσεις των ευρωεκλογών και το προοδευτικό μέτωπο κατά του νεοφιλελευθερισμού και τις ακροδεξιάς.

«Πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά και να επιλέξουμε εάν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά με ασφάλεια και ευημερία, να ενισχύσουμε το κοινωνικό κράτος, να επιδιώξουμε επιτέλους μια ισχυρή οικονομική και πολιτική ενοποίηση» ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Η άλλη Ευρώπη που επιδιώκουμε εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, αφορά στην ανάπτυξη ενός ισχυρού αριστερού και προοδευτικού πόλου, που θα προωθεί μια αληθινή, ισόρροπη ενοποίηση προς όφελος των πολιτών, των πολλών σε αντίθεση με την άλλη Ευρώπη που επικαλείται το υβρίδιο νεοφιλευθερισμού και ακροδεξιάς, την Ευρώπη δηλαδή της οπισθοδρόμησης, του περιορισμού των δικαιωμάτων και ευκαιριών, την Ευρώπη του σκοταδισμού».

Τέλος ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι χρειάζεται να «διαμορφώσουμε μια ισχυρή, πλατιά κοινωνική και πολιτική, προοδευτική συμμαχία, χρειάζεται να έχουμε την πλειοψηφία στην επόμενη σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου, να αποτρέψουμε την άνοδο της ακροδεξιάς, να αποτρέψουμε την εκλογή Βέμπερ στην προεδρία Κομισιόν».

Πηγή