“Εμφύλιος” στον Πειραιά με φόντο τον Ολυμπιακό

Κυβερνήσεις πέφτουν και ανεβαίνουν επειδή η ψήφος είναι μπορεί και να είναι στρατευμένη, πόσο μάλιστα οι… δήμαρχοι του Πειραιά, εκεί που αν ένας υποψήφιος στρατευτεί με τον Ολυμπιακό, έχει ένα εκ των προτέρων μεγάλο πλεονέκτημα.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» μπερδεύουν, ωστόσο, τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η αποχώρηση του Πέτρου Κόκκαλη με έναν εντελώς άκομψο και ασυνήθιστο τρόπο από την παράταξη την οποία στηρίζει ξεκάθαρα ο τωρινός ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Μαρινάκης, διχάζουν τους ψηφοφόρους που κακά τα ψέματα δεν ψηφίζουν με πολιτικά ή προσωπικά κριτήρια στο συγκεκριμένο δήμο, αλλά με αθλητικά, καθώς ο Ολυμπιακός είναι η κυρίαρχη δύναμη της πόλης.

Στο σίριαλ της αποχώρησης/απομάκρυνσης του Πέτρου Κόκκαλη από τον συνδυασμό έρχεται η νέα του αναφορά στον τρόπο με τον οποίο επήλθε το διαζύγιο.

Σε συνέντευξή του στο Rise Tv ανέφερε πως «δεν θα μου πει κανείς να υπογράψω δήλωση με ποιον θα είμαι. Έκανα αυτό που μου ζήτησε ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής, μου ζήτησε να παραιτηθώ και βεβαίως παραιτήθηκα, γιατί δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν με θέλουν»