Εκλογές 2019: Το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2019: Το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» θα δώσει και πάλι δυναμικά το παρών στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, σταθερό πάντα στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξής του για το μέλλον της χώρας μας και των πολιτών και χωρίς τις γνωστές παλαιοκομματικές περιχαρακώσεις.

Ο Πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος Γιάννης Δημαράς θα είναι επικεφαλής, χωρίς να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νεότερους συμπολίτες μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι της σκληρά δοκιμαζόμενης χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις και συμφωνίες για συνεργασία με άλλα πολιτικά κινήματα. Να σημειωθεί ότι το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» δεν συμμετείχε ποτέ σε μνημονιακά πολιτικά σχήματα και ότι ο Γιάννης Δημαράς, ως βουλευτής, ουδέποτε ψήφισε μνημόνια, είτε αποχωρώντας απότο ΠΑΣΟΚ είτε αρνούμενος να συμμετέχει στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ .

Το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2011 και αποτελεί συνέχεια της περιφερειακής παράταξης «Αρμα Πολιτών», η οποία είχε έρθει τρίτη στις περιφερειακές εκλογές του 2010 στην περιφέρεια Αττικής, με ποσοστό 16 %.

Πηγή