Παππάς στον Realfm 97,8 για Πολάκη: Αυτά είναι ματς που δεν πρέπει να ξεκινάνε

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα, ανέφερε ότι «ήταν μια πολιτική δίωξη. Υπήρξε και η αθωωτική απόφαση για τον Λευτέρη Κρέτσο. Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία του πολιτικού προσωπικού που βγαίνει στα ραδιόφωνα και απειλεί δικαστές, “θα τους γδάρω, θα τους σκίσω κτλ” ή να αφήνω δηλητηριώδη υπονοούμενα. Με ψυχραιμία, με υπομονή και έτσι φλεγματικά αναμένουμε».

«Κυβέρνηση νικητών φοβάται να μην γίνει, η ΝΔ έχει porte-parole τον Καρατζαφέρη. Προσπαθεί να μαζέψει τα ακροδεξιά αμάζευτα και προφανώς φοβάται μην υπάρξει η συσπείρωση προοδευτικών δυνάμεων» πρόσθεσε.

«Οι πολίτες που αισθάνονται κεντρώοι έχουν μια καθαρή επιλογή μπροστά τους να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκτήσει η χώρα κυβέρνηση από την Δευτέρα το πρωί» σχολίασε ο κ. Παππάς.

«Τους πρωθυπουργούς πρέπει να τους  βγάζει ο λαός. Ο κ. Ανδρουλάκης δικαιούται να έχει την πολιτική που θεωρεί ότι θα μεγιστοποιήσει την πολιτική επίδοση του κόμματος, αλλά θα κρίνει ο λαός» απάντησε αναφορικά με τη θέση Ανδρουλάκη «Ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας γιατί απέτυχαν».

Ερωτηθείς για τον Παύλο Πολάκη και την κόντρα που προέκυψε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «αυτά είναι ματς που δεν πρέπει να ξεκινάνε και πρέπει γρήγορα να λήγουν. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους εντός των οργάνων να διαβουλευόμαστε. Υποκείμεθα όλοι στις συλλογικές αποφάσεις. Έχει ένα θετικό αποτύπωμα αυτή η συζήτηση διότι ουδείς μπορεί να βάζει βέτο για το ποιος μπαίνει στα ψηφοδέλτια. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να είναι πλούσια».

Ακούστε το ηχητικό:



Πηγή