Βαρύ επεισόδιο μεταξύ Τζαβάρα – Κωνσταντινέα

Επεισόδιο με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών μεταξύ του Κώστα Τζαβάρα (ΝΔ) και του Πέτρου Κωνσταντινέα (ΣΥΡΙΖΑ) διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Αθλητισμού για την «Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία μίλησε ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε κατεβεί από το βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και πήρε το λόγο Κώστας Τζαβάρας ο οποίος δήλωσε ότι ήταν εκείνος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, υπενθυμίζοντας ότι σε περίπτωση αντικατάστασης του η Βουλή θα είχε ειδοποιηθεί από την ΝΔ.

Οι διευκρινίσεις του προκάλεσαν την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Ποιος γελά εδώ» αντέδρασε ο κ. Τζαβάρας απευθυνόμενος προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στα υπουργικά έδρανα. Ο τελευταίος κάτι είπε εκτός μικροφώνου…

«Σας έχουν φέρει για μπράβο;» αντέδρασε εκ νέου ο Κώστας Τζαβάρας και φανερά εκνευρισμένος συνέχισε «μην λες για μένα για ρόπαλα και τσεκούρια, κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέπτη»!

Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα πλην όμως δεν τα κατάφερε.
«Νταηλίκια εδώ με αυτό εδώ το νευρόσπαστο που κουνά τα χέρια δεν περνάνε. Εμείς είμαστε φιλελεύθεροι δημοκράτες και δεν θα μας στερείσετε το λόγο » συνέχισε ο Κώστας Τζαβάρας.

«Ηρεμήστε και λύστε μόνοι σας τα εσωκομματικά προβλήματα. Δεν ήμουν στο προεδρείο από την αρχή» σχολίασε με νόημα η Τασία Χριστοδουλοπούλου και κάπου εκεί το επεισόδιο τελείωσε.