Κοροναϊός – Μητσοτάκης: Ό,τι ισχύει για τις δημόσιες συναθροίσεις, ισχύει και για τις εκκλησίες

Στα έκτακτα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Τετάρτης (11/03).

«Η χώρα μας, μέχρι σήμερα, δεν χτυπήθηκε όσο άλλες. Όμως, ας μην έχουμε αυταπάτες: Τα δυσκολότερα είναι ακόμα μπροστά μας. Σε αυτήν τη συγκυρία οποιοσδήποτε εφησυχασμός είναι ανεπίτρεπτος. Γι’ αυτό και προτιμήσαμε να πάρουμε εγκαίρως αυστηρά προληπτικά μέτρα, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού. Και σε αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε. Οι περισσότεροι που θα νοσήσουν θα παρουσιάσουν ήπια ή δεν θα έχουν καν συμπτώματα. Ωστόσο κάποιοι συμπολίτες μας, κυρίως μεγάλης ηλικίας, και όσοι πάσχουν από χρόνια νοσήματα, ίσως χρειασθούν νοσηλεία. Αυτούς πρέπει να προστατεύσουμε πρώτα από όλους»

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Σημειώνεται πως την Τρίτη ο πρωθυπουργός μετείχε σε τηλεδιάσκεψη, στην οποία είχε καλέσει τους ηγέτες της Ε.Ε. ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, για τον συντονισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί με συγκεκριμένα μέτρα το πρόβλημα του κοροναϊού.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

  • Συμπτώματα και μετάδοση – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
  • Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα – Πόσο διαρκεί η επώαση
  • Αυτά είναι τα νοσοκομεία αναφοράς σε όλη την Ελλάδα
  • Δείτε LIVE την εξάπλωσή του σε ολόκληρο τον πλανήτη (ΧΑΡΤΗΣ)
  • Αυτό είναι το τηλέφωνο που πρέπει να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης


Πηγή