Απόκριες με μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και συναυλία Ρουβά στο Άργος

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα θα γίνει στο Άργος η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με άρματα, την οποία διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και αποτελεί το μεγαλειώδες αποκορύφωμα των εκδηλώσεων της Αργείτικης Αποκριάς.

“Ο extreme παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος θα βρίσκεται εκεί για να σχολιάζει με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο.
Οι ART OF SOUL, οι χορευτές που άφησαν άφωνους κριτές και κοινό στο ¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨, αψηφούν … τους νόμους της βαρύτητας! Οι ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού! Η εντυπωσιακή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ με γιγαντιαία φορέματα! Μασκότ! DJ! Καρναβαλιστές και Άρματα… Είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσουν τους πάντες που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση”, αναφέρεται στην πρόσκληση της ΚΕΔΑΜ.

Συναυλία με Ρουβά

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών διαμέσου της ΚΕΔΑΜ, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον απόλυτο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Άργους .


Η συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Δήμο. Ο Σάκης Ρουβάς, θα τραγουδήσει ζωντανά όλες τις αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.