Υπόθεση Novartis: Εμφανίστηκε η «Κελέση» – Διπλή εξέταση για την Προανακριτική στη ΓΑΔΑ

Η προστατευόμενη μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis με κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση» επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα προστασίας μαρτύρων της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εμφανιστεί για να καταθέσει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Η «Αικατερίνη Κελέση», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, θα εμφανιστεί στο αρμόδιο τμήμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) στις 20:00 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα – στις 16:00 το μεσημέρι – αναμένεται να εξεταστεί ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης».

Η Προανακριτική Επιτροπή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί άτυπα για την επικοινωνίας της «Κελέση» με την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή της, πριν μέρες, η προστατευόμενη μάρτυρας είχε πει: «Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει».

Και οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσουν τεχνητά μέσα. Η εξέταση θα γίνει με μετάδοση ήχου και αλλοίωση φωνής από διαφορετική αίθουσα μέσα στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση NOVARTIS

Πηγή