Παπαγγελόπουλος: Έχω στοχοποιηθεί από μια εγκληματική οργάνωση – Δεν φοβάμαι τίποτα

Νέες «βολές» εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφέροντας πως εδώ και δύο χρόνια έχει «στοχοποιηθεί» από εγκληματική οργάνωση.

«Στο σημείο που έχω φτάσει, δεν φοβάμαι τίποτα» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1, και, χρησιμοποιώντας τους στίχους τραγουδιού, συμπλήρωσε: «Είμαι ακόμη ζωντανός».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ορισμένα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής χρησιμοποιούνται για τη στοχοποίησή του και τόνισε πως σκοπεύει να αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις όταν θα κληθεί να καταθέσει στη Βουλή.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες στο πρόσωπό του από άτομα της Δικαιοσύνης, ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε πως από τους εισαγγελείς μόνο η κ. Ράικου έχει καταφερθεί δημόσια εναντίον του.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά στον κ. Αθανασίου, τόνισε πως είτε όσα είπε είναι ψέματα -και άρα θα πρέπει να κατηγορηθεί για ψευδορκία- είτε είναι αλήθεια και είναι ένοχος για παράβαση καθήκοντος.

«Όσοι με κατηγορούν είναι είτε υποκινούμενοι, είτε βγάζουν προσωπική πικρία» δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Αναφορικά με τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως «οι μάσκες έπεσαν για τους σκευωρούς, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης».

Τόνισε δε, πως η νομιμότητα δεν διαπραγματεύεται και οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως επιθυμούν και σύμφωνα με το νόμο.

Υποστήριξε, μάλιστα, πως κάποιοι απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες και προσπαθούν να τους εκφοβίσουν.

Πηγή