Γεροβασίλη: «Το ενδιαφέρον του Μητσοτάκη για το Α.Τ. Ακρόπολης θα τον καταστρέψει»

Σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το Α.Τ Ακροπόλεως για να συμπαρασταθεί εξαιτίας ότι είχαν επίθεση με μολότοφ. Να πω ότι οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα τον καταστρέψουν γιατί ξέχασαν ότι το αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης έκλεισε επί ΝΔ και υπουργίας Δένδια μετά από αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν. Βέβαια τότε το έκλεισαν με πρόσχημα καταγγελίες της Διεθνούς Αμνηστίας» είπε αρχικά η υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να προσθέσει: «Να θυμίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε την δημοτική αστυνομία . Η δημοτική αστυνομία ήταν αίτημα των πολιτών και δήμων γιατί το θέμα ασφάλειας είναι πολύ πιο μεγάλο και αφορά περισσότερους από την δράση της ελληνικής αστυνομίας».

«Το όψιμο ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε σήμερα από την αντιπολίτευση η ΕΛΑΣ το αντιμετωπίζει με σχέδιο και αποτελεσματικότητα παρόλο που αναγνωρίζουμε ότι η ΕΛΑΣ έχει προβλήματα υποστελέχωσης» ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη σε άλλο σημείο.

Νωρίτερα ο κ. Δημήτρης Καρράς από την ΔΗΣΥ μίλησε για την έξαρση της εγκληματικότητας των κλοπών και των ληστειών. « Αυτό που τρομάζει τον κόσμο είναι να γίνει παραβίαση στο σπίτι και κατάστημά του φαινόμενα που είναι καθημερνά» εξήγησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.