Επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ θα βρίσκεται από αύριο ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της 26η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market – Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού), η οποία πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ.

Με δεδομένο ότι οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα και ταξιδεύουν συχνά στη χώρα, χάρη στην εγγύτητα και στις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα, ο υπουργός Τουρισμού θα έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού, στοχεύοντας στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών από το Ισραήλ και στις ακόμα καλύτερες σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.

Ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί και την Ιερουσαλήμ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ’, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στον μνημειακό χώρο του Ολοκαυτώματος, Yad Vasem.

Τέλος, ο υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί το Πάρκο Καινοτομίας «High-Tech Park Bayside Negev», ένα πάρκο-ορόσημο για την καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ισραηλιτικά ειδησεογραφικά ΜΜΕ.


Πηγή