Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ύψους 1 δισ. ευρώ σε 800.000 πολίτες

Με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βόλο έκανε άνοιγμα σε όλους του πολίτες, όπου και αν ανήκουν πολιτικά ενώ δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του τόπου και να οδηγήσει επιτέλους τη χώρα έξω από την κρίση γιατί «η χώρα μας τραυματίστηκε και πόνεσε πολύ, ιδιαίτερα αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε «όσους έφυγαν από την ΝΔ να επιστρέψουν σπίτι τους, γιατί η ΝΔ τους χρειάζεται όσο ποτέ και επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, δίνουμε μεγάλη μάχη για την ψυχή της Ελλάδας. Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους» και θύμισε ότι η πρώτη κάλπη που θα στηθεί για τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου, θα είναι το πρώτο μήνυμα ήττας για την κυβέρνηση.

«Από τον κύριο Τσίπρα θα θυμόμαστε 4 πράγματα» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνοντας: «Το πρώτο που θα θυμόμαστε είναι ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία. Τους είπε κατάμουτρα ψέματα και συνέχισε να λέει αφότου κέρδισε τις εκλογές.

Το δεύτερο που θα θυμόμαστε, είναι ότι μας/σας έπνιξε στους φόρους για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τα δικά του πελατειακά ρουσφέτια. Για να μπορούν να διορίζονται οι κολλητοί και οι φίλοι στο κράτος φορολόγησε και διέλυσε όλη τη μεσαία τάξη.

Πηγή