Τρύφων Αλεξιάδης: Η ανάρτηση του βουλευτή από το νοσοκομείο – Τον επισκέφθηκε ο Κικίλιας

Ανάρτηση στο facebook έκανε το απόγευμα της Τρίτης λίγη ώρα μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη ο Τρύφων Αλεξιάδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Τον επισκέφθηκε ο Κικίλιας

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται από το απόγευμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης, επισκέφθηκε στις 11 το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευτέρη Μπούλια, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κ. Αλεξιάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξιάδης, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική.

Η ανάρτηση του Τρύφωνα Αλεξιάδη από το νοσοκομείο

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες βοήθειες του παρασχέθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την ιδιότητα του γιατρού.

Ο Τ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο τη Βουλής, απ’ όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Κρατικό. Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διακόπηκε.

Πηγή