Δημοσκόπηση θρίλερ για Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Εκλογές 2019)

Δείτε τι δείχνει η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση για το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας
Στο δεύτερο γύρο Βρεττάκος – Καμπούρης
Οι θέσεις που καταλαμβάνουν οι άλλοι συνδυασμοί

Αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press αναφέρουν ότι σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα και τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν ότι οδεύουμε σε μεγάλες ανατροπές στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προηγείται ο Χρήστος Βρεττάκος με το συνδυασμό «Άλλος Δρόμος», ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Μαζί Μπορούμε» με επικεφαλής τον γνωστό Πειραιώτη δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη.

Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ο Γιώργος Καλαμαράς, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Γιώργος Τσιρίδης με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Προοδευτική Κίνηση», καθώς και ο συνδυασμός «Ελεύθερη Κίνηση» του δικηγόρου Παναγιώτη Διαλινάκη.

Στην έκτη θέση βρίσκεται το «Αλλάζουμε» του Παντελή Καμά, ο οποίος στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, ακολουθεί η Βάνα Δατσέρη με τον συνδυασμό «Επόμενη Μέρα» και στην τελευταία θέση βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της εν λόγω «κρυφής» δημοσκόπησης, η Ελένη Δαβγιώτη Ρούκουνα με το συνδυασμό «Η Άλλη Πρόταση».

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας δείχνουν ότι η αναγνωρισιμότητα αλλά και ζωντανή παρουσία των υποψηφίων στην τοπική κοινωνία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας κάνουν τη διαφορά.

Ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος διατηρεί δυνάμεις όμως είναι σαφές ότι στον δεύτερο γύρο θα δυσκολευτεί αρκετά, με ορατό για πρώτη φορά τον κίνδυνο να χάσει το Δήμο ο ΣΥΡΙΖΑ.