ΣΥΡΙΖΑ για Διαματάρη: Ο πρωθυπουργός της αριστείας δεν τόλμησε να αποπέμψει τον Διαματάρη

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του Αντώνη Διαματάρη, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν «τόλμησε να αποπέμψει τον υφυπουργό του παρά τις αποκαλύψεις».

«Ο Πρωθυπουργός της αριστείας παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα ως τροχονόμος το φιάσκο με τον υφυπουργό του. Δεν είχε το θάρρος να τον διώξει παρά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το πλαστό βιογραφικό του, ούτε για τον σύμβουλό του που διώκεται για κακουργήματα και έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον καλύψει δημόσια» τονίζει σε μια σκωπτική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, και συνεχίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του».

Μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον διασυρμό του ίδιου και της κυβέρνησής του».

Πηγή