«Σφάχτηκαν» on air Μεγαλοοικονόμου – Καλλιάνος! (Video)

Γιάννης Καλλιάνος (υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον νότιο τομέα) και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) βρέθηκαν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Open. Και ενώ όλα ξεκίνησαν με… χιούμορ και αναφορές σε μπουγάτσες για πρωινό, τα πράγματα ξέφυγαν αργότερα και οι κουβέντες που ακούστηκαν δεν τιμούν κανέναν.

Μάλλον κάτι ήξεραν οι δυο παρουσιαστές (Βαγγέλης Γιακουμής και Αμαλία Κάτζου) που έδωσαν, πριν ξεκινήσει η συζήτηση) από ένα κράνος στον καθένα. Η ιστορία των δυο πάει… πίσω αρκετά, αφού συνυπήρξαν στην Ένωση Κεντρώων. Και παρ’ ότι η συζήτηση ξεκίνησε σε χαμηλούς και… πολιτικούς τόνους, οι φωνές και οι ύβρεις δεν άργησαν.

Τα αίματα «άναψαν» όταν ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και στη δήλωσή της πως δεν παρέδωσε την έδρα για να μην την πάρει ο Καλλιάνος και την «πάει» στη Νέα Δημοκρατία.

Η άποψη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άλλη βέβαια. Του είπε πως εκείνος έφυγε από την Ένωση Κεντρώων «γιατί δεν τήρησε ο πρόεδρος (σ.σ. ο Βασίλης Λεβέντης) το εξάμηνο, γι’ αυτό έφυγες». «Θα μου πείτε εσείς γιατί έφυγα εγώ;» απάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος. Αναφερόμενος στο θέμα της έδρας που δεν παρέδωσε η Θ. Μεγαλοοικονόμου, ο υποψήφιος της ΝΔ είπε πως «δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».

Όταν ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πως δεν μπορεί εκείνη να ξέρει τον εαυτό του καλύτερα από τον ίδιο ήρθε το… μπαμ!

«Γιατί ξέρετε μετεωρολογία εσείς; Είστε μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι τελείως έξω από την πραγματικότητα. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

«Σοβαρευτείτε κ. Καλλιάνο» συνέχισε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. «Δεν ήρθα εδώ να τσακωθώ μαζί σας. Και δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ όπως ξεφτιλίζεστε εσείς», της απάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος. Στην δε επισήμανση ότι ήταν βαρύ το ότι είπε πως δεν είναι ο Γιάννης Καλλιάνος μετεωρολόγος, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, επέμεινε. «Ε, δεν είναι. Το γράφουν τα σάιτ, δεν το έβγαλα εγώ. Μαθηματικός είναι ο Γιάννης, δεν είναι μετεωρολόγος. Δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος».

Με τον Γιάννη Καλλιάνο να μιλά για τις σπουδές και τα πτυχία του, η… αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «καλά, κι εγώ είμαι αστροναύτης».

Στα σχόλια περί μετεωρολογίας, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε απευθυνόμενος στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Έχετε καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα και ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σας παίζει το Ράδιο Αρβύλα. Είστε 70 χρόνων γυναίκα κι έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Έλεος, σοβαρευτείτε, γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας».

«Είστε σεξιστής. Είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής, είστε σαν τον κ. Γεωργιάδη τον παιδεραστή;Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά», είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και κάπου εκεί, ευτυχώς για όλους, η συζήτηση τελείωσε…

Δείτε το video με τον καυγά (τα… επίμαχα σημεία από το 11:00 και μετά)