Δρίτσας : «Βιασμοί παιδιών στην Μόρια μία φορά το 6μηνο» – Για στημένα σχόλια κάνει λόγο ο βουλευτής

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στο πλαίσιο συζήτησης για το προσφυγικό και αναφορικά με βιασμούς παιδιών – Με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει τι εννοούσε.

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στο πλαίσιο συζήτησης για το προσφυγικό και αναφορικά με βιασμούς παιδιών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για εν λόγω ζήτημα και απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» για να υποστηρίξει ότι καλλιεργείται κλίμα… τρομολαγνείας.

Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;».

Ο κ. Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση»

Κατηγόρησε τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ για τρομολαγνεία, θέλοντας έτσι να περάσει την ιδέα ότι… δεν είναι πολύ σοβαρά αυτά που συμβαίνουν στις «δομές φιλοξενίας».

Η απάντηση Δρίτσα

Για στημένα σχόλια αναφορικά με την κριτική που άσκησε απέναντι στα λεγόμενα του εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Καρανικόλα, σήμερα σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Δρίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».

Πηγή