Σφοδρή κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον διαδηλωτή Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε σε συμμετοχή στην πορεία για το Πολυτεχνείο με τον ίδιο ωστόσο να αποχωρεί στο Σύνταγμα.

Το γεγονός της αποχώρησης του κ. Τσίπρα από την πορεία σχολιάσθηκε δηκτικά από την Νέα Δημοκρατία που τον χαρακτήρισε «τουρίστα». Λίγο αργότερα, πηγές της Κουμουνδούρου απάντησαν στην ΝΔ, ότι το να μιλά ο για τουρισμό ο κ. Μητσοτάκης που ανήμερα του Πολυτεχνείου long weekend στο Λονδίνο, είναι αστείο.

Συγκεκριμένα, η παρουσία του κ. Τσίπρα στην πορεία σχολιάστηκε από πηγές της Πειραιώς: «Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσιπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Πηγές της Κουμουνδούρου, απάντησαν: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».


Πηγή