Πατούλης με αφορμή την Cosco: «Ύψιστη προτεραιότητα η προσέλκυση επενδύσεων»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ήταν στην ελληνική αποστολή που συνόδευσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στην Σαγκάη 

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Cosco , ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε τα εξής:

«Η Ελλάδα κάνει στροφή προς τις επενδυτικές πολιτικές και ενισχύει την εξωστρέφειά της, βγαίνοντας από την αφάνεια των τελευταίων ετών.

Η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για την προσέλκυση επενδύσεων που θα φέρουν στη χώρα, ανάπτυξη, ευημερία αλλά και θέσεις εργασίας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια της Ελλάδας και να έρθουν επενδύσεις που θα συμβάλλουν στην πάταξη της ανεργίας και του θλιβερού φαινομένου της φυγής των παιδιών μας στο εξωτερικό.

Εμείς ως Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια διαμόρφωσης ενός φιλόξενου επενδυτικού περιβάλλοντος και θα εστιάσουμε στην αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για έργα και παρεμβάσεις, με αναπτυξιακό πρόσημο.

Η πολιτική βούληση υπάρχει, η κοινωνία το απαιτεί. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Πηγή