Βουλή – Παπαγγελόπουλος: Ρίχνετε λάσπη σε μένα μήπως και αφήσετε λεκέ στον Τσίπρα

Για πολιτική σκευωρία που εκδικητικά στρέφεται σε βάρος του προκειμένου να τον εξουδετερώσουν έκανε λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του στην υπόθεση Novartis.

«Βομβαρδίζομαι από ψευδείς συκοφαντίες εδώ και καιρό. Είμαι θεσμικός άνθρωπος και δεν έχω απαντήσει δημόσια. Όμως σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω ποιοι είναι οι σκευωροί και οι συκοφάντες», είπε κατά την έναρξη της ομιλία του ο κ. Παπαγγελόπουλος, τονίζοντας πως σήμερα οι κατήγοροι θα μετατραπούν σε κατηγορούμενοι.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως θα υπερασπιστεί το συμφέρον πολιτικής και της Δικαιοσύνης, θα αποκαλύψει τους προτεργάτες και συνενόχους με ονόματα και διευθύνσεις της εγκληματικής οργάνωσης που θέλει να συγκαλύψει τις ευθύνες της και να τον εκδικηθεί.

«Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν πρόσωπα από διάφορους χώρους. Έχω συγκεντρώσει πλήθος δημοσιευμάτων που προαναγγέλουν την ποινική μου δίωξη. Γράφουν σε εβδομαδιαίες εφημερίδες ή λένε σε εκπομπές χυδαία ψέματα.

Επικαλούνται πρακτορηλίκια με παρακολουθούν δημοσιεύουν φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις ότι δήθεν στήνω σκευωρίες εκεί. Μα τι σόι σκευωρός είμαι όταν συγκεντρώνω συνεργάτες μου σε μαγαζί της Κηφισιάς όπου βρίσκονται και στελέχη της ΝΔ. Μάλλον δεν είμαι σκευωρός. Βλάκας είμαι», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Ο ίδιος κάλεσε τη Βουλή να τον παραπέμψει, αλλά ζήτησε πρώτα να τον ακούσει και το ίδιο κάνει και ο ελληνικός λαός. «Αναζητούν εναγωνίως ψευδομάρτυρες ιδίως από τον χώρο της δικαιοσύνης για να συγκροτήσουν την εγκληματική τους οργάνωση. Για ποιο τεκμήριο αθωότητας μιλάμε; Αυτό που στην περίπτωσή μου ασελγούν βάναυσα; Για όλα φταίει ο Ρσπούτιν, ξυρίζουν τον Ρασπούτιν, στα κάγκελα ο Ρασπούτιν».

ΔΕΙΤΕ LIVE:


Πηγή